Posted on

Download Myrsky (Viimeinen Book 1) (Finnish Edition) by Thomas Sand,Jim Stenman PDF

By Thomas Sand,Jim Stenman

Monikansallinen tutkimusalus Spirit Wind ajautuu Grönlannin edustalla epätavallisen rajuun myrskyyn, jonka loputtua mikään ei ole ennallaan. Yhteydet muuhun maailmaan katkeavat täydellisesti, eikä tähtitaivaskaan näytä oikealta. Alus löytää maata, mutta miehistölle käy pian selväksi, etteivät he ole Grönlannissa.

Aluksen miehistö joutuu ankaraan selviytymistaisteluun samanaikaisesti sekä tutunoloisessa, että oudossa maailmassa, leave outä mikään ei ole aivan sitä, miltä se näyttää. Kuolleilla kukkuloilla liikkuu vaitelias hahmo, joka kansansa viimeisenä vartioi ikivanhaa ja mahdollisesti tappavaa salaisuutta.

Tutkimusaluksen saapuminen käynnistää tapahtumien ketjureaktion, jossa panokset ovat kovat, mutta kukaan ei tiedä mikä tai kuka peliä lopulta pelaa.

Show description

Read Online or Download Myrsky (Viimeinen Book 1) (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Tuomo sedän tupa (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Solfeggio I: virtual.lumo.org (Finnish Edition)

Many scholars locate track idea and ear-training tough. throughout the Nineteen Nineties, in reference to my licentiate thesis "Solfège within the machine lecture room" (2000), I initiated a learn undertaking which interested in studying results in middle-grade and higher-level periods, and began to advance a CAI procedure for educating and studying tune thought and ear-training.

Koristemallit (Finnish Edition)

Perinteisten koristeiden mallisto jossa inspiraation lähteenä on toiminut vanhat kirjontatyöt, pohjanmaan koristemaalaus ja vanhojen esineiden koristemaalaukset. Vaikutteita malleihin on saatu niin Pohjanmaan kukkamaalauksista, suomalaisista kirjontaöistä, kuin unkarilaisista ja slaavilaisista kirjontatöistäkin.

Extra info for Myrsky (Viimeinen Book 1) (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.51 of 5 – based on 34 votes