Posted on

Download Minun tieni (Finnish Edition) by Risto Tenhunen PDF

By Risto Tenhunen

"Minun tieni" on kirja, joka kertoo monella eri tavalla japanilaisen itsepuolustuslajin, aikido'n harjoittelusta. Kyseessä ei ole kuitenkaan tekniikkaopas, vaan pikemminkin henkilökohtainen näkemys lajin harjoittelun merkityksestä. Teoksessa on sekä yhden vuoden tapahtumia että takaumia menneisyyteen lähes 30 vuotta kestäneen harjoittelun ajalta.

Show description

Read Online or Download Minun tieni (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Tuomo sedän tupa (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Solfeggio I: virtual.lumo.org (Finnish Edition)

Many scholars locate song thought and ear-training tricky. in the course of the Nineteen Nineties, in reference to my licentiate thesis "Solfège within the laptop lecture room" (2000), I initiated a learn venture which all in favour of studying results in middle-grade and higher-level periods, and began to enhance a CAI procedure for educating and studying track thought and ear-training.

Koristemallit (Finnish Edition)

Perinteisten koristeiden mallisto jossa inspiraation lähteenä on toiminut vanhat kirjontatyöt, pohjanmaan koristemaalaus ja vanhojen esineiden koristemaalaukset. Vaikutteita malleihin on saatu niin Pohjanmaan kukkamaalauksista, suomalaisista kirjontaöistä, kuin unkarilaisista ja slaavilaisista kirjontatöistäkin.

Additional resources for Minun tieni (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.43 of 5 – based on 5 votes