Posted on

Download Maailman valtiot ja niissä käynnit: Ismondia 1960-2014 by Ismo Porna,Kultismo Tuotanto PDF

By Ismo Porna,Kultismo Tuotanto

Maailman valtiot ja niissä käynnit - Ismondia 1960-2014 on Ismo Pornan yli puolivuosisatainen aikamatka maailman kaikkiin nykyisiin ja eräisiin entisiin valtioihin sekä ns. ei-suvereeneihin maihin vuosina 1960–2014. Tosin matka alkoi jo 1944, jolloin hän saapui syntymällä Suomeen.

Kirja on yleinen tietopaketti ja henkilökohtainen matkakokemus maailman kaikista valtioista. Kustakin maasta on perustietojen ja tunnuslukujen lisäksi lyhyt itsenäistymisen historia sekä väestön ja valtionhallinnon rakenteet hallitsevine johtajineen vierailuvuonna ja vuonna 2014. Kirja etenee kronologisten matkakokemusten kautta valtio valtiolta ja matka matkalta Ruotsista 1960 Etelä-Sudaniin 2011 ja edelleen vuoden 2014 loppuun. Tieto ja matkailu avartavat ja tähän Ismondia antaa oivallisen täydennyksen omiin tehtyihin ja tuleviin matkoihin kaikkialle maailmaan.

Show description

Read Online or Download Maailman valtiot ja niissä käynnit: Ismondia 1960-2014 (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Tuomo sedän tupa (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Solfeggio I: virtual.lumo.org (Finnish Edition)

Many scholars locate song concept and ear-training tough. in the course of the Nineteen Nineties, in reference to my licentiate thesis "Solfège within the machine lecture room" (2000), I initiated a learn undertaking which all for studying results in middle-grade and higher-level periods, and commenced to boost a CAI approach for educating and studying tune idea and ear-training.

Koristemallit (Finnish Edition)

Perinteisten koristeiden mallisto jossa inspiraation lähteenä on toiminut vanhat kirjontatyöt, pohjanmaan koristemaalaus ja vanhojen esineiden koristemaalaukset. Vaikutteita malleihin on saatu niin Pohjanmaan kukkamaalauksista, suomalaisista kirjontaöistä, kuin unkarilaisista ja slaavilaisista kirjontatöistäkin.

Additional info for Maailman valtiot ja niissä käynnit: Ismondia 1960-2014 (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.94 of 5 – based on 50 votes