Posted on

Download Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja by Mika Hannula PDF

By Mika Hannula

Romaani Juhani yksi kaksi kolme ja neljä on kolmas teos Mika Hannulan sarjassa, joka käsittelee suomalaisuuden sisältöjä, ja arvoja ja intohimoja, joilla suomalaisuuden sisältöä luodaan ja muokataan. Ensimmäinen on Suomi, suomalaisuus, olla suomalainen (Like 1997) ja toinen Suomalaisuudesta - erään sukupolven tarina (niin & näin 2007). Molemmat perustuivat sekä tieteellisiin tutkimuksiin että ennen kaikkea narratiivisiin haastatteluihin.

Show description

Read Online or Download Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja suomalaisuudesta (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Tuomo sedän tupa (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Solfeggio I: virtual.lumo.org (Finnish Edition)

Many scholars locate tune conception and ear-training tough. through the Nineties, in reference to my licentiate thesis "Solfège within the desktop school room" (2000), I initiated a examine undertaking which excited by studying results in middle-grade and higher-level periods, and commenced to strengthen a CAI strategy for educating and studying tune idea and ear-training.

Koristemallit (Finnish Edition)

Perinteisten koristeiden mallisto jossa inspiraation lähteenä on toiminut vanhat kirjontatyöt, pohjanmaan koristemaalaus ja vanhojen esineiden koristemaalaukset. Vaikutteita malleihin on saatu niin Pohjanmaan kukkamaalauksista, suomalaisista kirjontaöistä, kuin unkarilaisista ja slaavilaisista kirjontatöistäkin.

Additional info for Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja suomalaisuudesta (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.21 of 5 – based on 27 votes